White Penis

Satan is boring.

ADASDASADAASAS!!

Eller nej, nu blev det allt lite fel på stavningen! ;)

Aaaanyway, det jag skulle säga var att jag bytte ju till ring i läppen igår, då. Men jag kom ganska snabbt på att jag vaken kunde prata eller äta med den i munnen, vilket kanske är br om man vill leka apatiskt flyktingbarn eller något, men inte fullt lika lyckat om man vill inte vill dö av svält och läspa som jag vet inte vad. Så efter lite försök med tång hemma + blodvite så fick jag åka ner till studion IGEN. Men gissa vad som hände då? Elelr gissa itne för jag säger det nu iiiihihihi!!1 Jo, jag fick reda på av tatueraren att peircaren hade åkt på brådskande möte och skulle komma tillbaka vid halv sex. SÅ VAD GÖR JAG DÅ?!??! Jo, jag SYNDAR genom att bryta mitt köpstopp av kläder och.... KÖPER FYRA TISHOR!!!! Hahahaha. Och en konstig långärmad magtröja som passa jättebra under mina oversize-linnen (man ser hela bhn annars, och det är inte så snyggt. Men man ser inte magen!!1) Och så köpte jag en foudationborste, nya linser och ett halsband för 25 spänn. Hade dock nog med självbehärskning kvar för att hålla mig från make up store. Annars hade jag väl inte haft några pengar alls kvar idag. Och jag som skulle köpa smycken på internetz! Fy för mig!

Men jag behövde nya tröjor faktiskt, specellt då de jag kötpe förra året är för stora och det jag hade för tre år sedan är i storlek 36-34 ;) Så nej, jag kunde unna mig ett par nya tröjor som gör att jag inte ser ut som en..... säckklädd människa? Typ some tt troll som har haft såna där gamla säckar, typ såna som tomten har då, på sig hela livet och så flyttade trollet till stan och ville vara modernt så det köpte för stora tröjor istället! Lite så såg jag ut. Eller, det gör jag idag också för stora tröjor är så sköna! Gick in på MQ och provade massa kläder bara för att det var rea. Hittade en snygg klänning men mina ben såg så knäppa ut i den att jag inte köpte den.  Aaaaanyway (igen) så gick jag till piercaren när hon kommit tillbaka och såg lite skamsen ut (fatta då hur det var att prata i alla affärer och itne kunna säga F eller artikulera normalt så man låter som om man har världens största tandställning i käften! BEEN THERE, DONE THAT. Tandställningen alltså. Hade tre på samma gång!) och hon bara "har du redan tröttnat eeehehehe?!?!?" och jag bara "Jag kan intlllerlfe pflata med jingen i munnen, kålla ner jag säjgffer eFFFSSCHKS!" så hon blev lite "LOL WUT?!?" och jag fick försöka artikulera mer så jag sa något i stil med "jag kan varken prata eller äta eller säga bokstavem effsch, och jag vill ju inte svälta ihjäl! Och så gör det ont när jag pussas och HJÄLP MIIIIIIIIIIIIIIIIG JAG FÅR INTE AV DEN SJÄÄÄÄLV!!!!11" Vi kom senare fram till att jag inte kan ha ring i läppen (i alla fall inte i mitten!) av samma orsak som jag inte kunde ha min smiley: mitt jävla överbett på en centimeter!

Överbettet är kombinerat med att undertänderna pekar inåt, helt mongo sådär, och det gör att jag riskerar att bita flisor ur tänderna (säger man så? haha) om jag har ring i läppen, att jag sätter tungan vid de övre framtänderna när jag säger s och att läppen nuddar överbettstandfanskapen när jag säger f! Jag skulle kunna opera det, men jag vill helst slippa ha tandställning i två år för att göra så att jag får jättefula och jättestora mellanrum mellan alla tänder så att läkarna kan: krossa båda käkbenen, flytta fram min haka, slipa ner hakbenet så jag inte ser mongoloid ut när jag ler, sy ihop käkarna med ståltråd, få mig att se ut som en uppsvälld tomat i ansiktet i två veckor efter operationen och, om jag har otur, ge mig migrän på köpet. Fick träffa plastikkirurger, tandspecialister och läskiga kirurger när jag var 12 år eftersom de ville övertyga mig att göra den jävla operationen, men det enda den elaka plstikkirurgen gjorde var att ge mig komplex för att jag inte kan stänga munnen utan att se dum ut och att jag har ett steck vid hakan precis under underläppen. TACK SÅ JÄVLA MYCKET FÖR DEN!!!!! Behöver jag ens säga att jag efter att fått höra det där aldrig stänger munnen helt? HAHA. Men det gör inget, för jag har en väldigt fin näsa som ingen ens skulle få operera om jag så var under pistolhot! Man får faktiskt skryta om att man tycker om vissa dela av sin kropp, det är ju bättre än att säga att man hatar sin kropp. Man ska fokusera på det som är bra! Gör det! JAG BEFALLER DIG!!!!


Bjussar på sepesnygg bild på mitt överbett samt sexigt gula tänder! Den är från 2008, btw. OLDPIC.

Är du ett barn så ser jag antagligen alltid ut såhär när jag ler! JÄVLIGT LÄSKIGT!!!!!



Nej, nu ska jag nog testa mina nya linser + tröjor. Har ni tur får ni se det, och lite smink på köpet! Har ni otur så tar dagens jobb för lång tid så jag inte orkar/hinner blågga mer. Dagens arbete går ut på att slipa bort tapetskarvar i sovrummet. UTAN SLIPMASKIN. Och så ska jag avtapetsera lite skåpsdörrar.

SES SEN ELLER NÅTTTTT!!!!1

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0