White Penis

Hide and seek.

Går inte bra detta.


Jag som var så jävla sur innan helgen, hahahahaha my god, gör samma sak du <3 Bryr mig inte. Åk du till puckofan och gör vad ni vill. Bryr mig inte, åh min sepedamp, jag BRYR MIG INTE längre. Men jag vill typ sätta ihop människor själv. Ta de delar man gillar med folk och bygga en perfekt människa som man kan älska livet ut. Eller en perfekt kompis! Eller både och. Eller ta två, så du kan välja. ÅH VILL HA EXTRALIV <3 Vara en sån där som har typ tre familjer på olika ställen på jorden. Det känns lite farligt och roligt på samma gång. Alltså borde jag hitta folk som vill leka hemlig familj med mig!


Vill leka med någon. Vill skratta och vara glad. Vara sådär lycklig igen. Kan inte vara lycklig utan JAGSKRIVERINTEDETHÄR längre. Jo, jag kan. Men då är jag en hemsk människa. Vill varav en hemsk människa, vet itne hur många gånger jag sagt det högt för mgi själv idag. JAG VILL VARA HEMSK. Haha. Åh, seksit <3

SEKSI BILD PÅ MIG, GLO MEDAN JAG LAGAR MAT OCH LOGGAR IN IMORGON IGEN TYP:

Och jag vill typ pussa min man på hans lilla huvud och seksa med han och tänka på massa sepesaker som typ blofd och död.... NEJ SLUTTA NUE! Hahaha fy. Är fan psykiskt sjuk idag, bara ÅH KJERLEK ÅH HATT. Åh målnen åh nålen hahaha, dampa.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0