White Penis

Kallar det för cp-faktorn.

HAHAHA. Var helt hemsk i helgen! Värsta beteendet på.... tja, hela året. Slår nog hela förra året kombinerat lixxlixxlixxlol. Mer än så säger jag inte. Fick cäääääääändy som will be kåmming in hääääääändy om jag blir asless någondag. Träffade uteliggare och dampade med dem också. Visade mitt kontokort och lånekort och bara "HAHA JAG HAR PENGAR OCH BÖCKER DET HAR INTE DUUUUUUEEEEH!!!1" Helt hemsk är jag. Var i alla fall skitkul och sen jätteskönt att komma hem på lördagen. Mmmm-hm.




Motto: OM INGEN VET OM DET SÅ HAR DET INTE HÄNT. Alltså, man kan fan leva efter det. Jag brukar leva efter det ;) Ibland mer än vad någon borde. Det är INTE ok att säga till frälsningsarmén att man vägrar att skänka pengar eftersom man är helt frälst på satan.... men..... INGEN VET JU OM DET SÅ DET HAR INTE HÄNT. Hahahahaha <3

Jag tror vi ska kalla det för något, det som händer när jag ballar ur totalt och ljuger om att ha varit kär i någon -05 eller slagits med krossade flaskor och skrikit kukröv till polisen. Tror vi ska kalla det för cp-faktorn. Inträffar bara när man inmundigat tllräcklgit höga halter av diverse mer eller mindre olagliga substanser. Då blir jag helsjuk och gör roliga saker som man kan skratta elelr gråta eller bli arg åt. Typ säga att jag tänder på att slicka fötter till random tjejer på krogen. Det värsta är ju att jag minns det mesta också haha :((( Cp-faktorn får inte inträffa på nära framtid. Någon kan ju bli sur ;)

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0