White Penis

MARU-MARUWANA.

En bekant har blivit ihop med världens vidrigaste människa. Så nu kan vi aldrig mer ses. Tråkigt. Det är på grund av denna vidriga varelse, FETTFETTFETTFETMAMÄNNISKAÄTAfläsktillsmanserutsomengris osv, som jag har blivit helt sjukt avig mot köttätare haha <3 Han fick mig att fimpa en cigg på min egen arm så att jag inte skulle rycka ur ögonen på honom. JÄVLA FETA FULA GRIS JAG HATAR DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG. Haha. Han sa något i stil med att djuren gillar att bli ätna och att jag är dum i huvudet OCH INTE VET NÅGOT OM MITT EGNA LIV ELLER DJUR ELLER NÅGOT. Han bara satt där med sitt fett i soffan och skulle vara så jäääävla överägsen och säga att jag inte alls har mått dålgit och aldrig velat dö och hans kompis försökte begå självmord men inte jag och jag skulle då fan inte skämta om det (fast det gjorde jag inte) för jag vet inte vad jag pratar om och till sist orkade jag inte bara inte vara snäll längre. Det slog fan slint i skallen (tänk världens jävla merzbow-oljud, haha så låter det när jag pskar ur totalt!) och jag var så jävla nära att bara slå ner honom. Det såg folk och det blev helt tyst i rummet hahaha <3 Satte mig istället och flinade sådär skevt och obehagligt och bara glodde samtidigt som jag tryckte ner en cigg i armen så det lät hahahhaa. NBehöver jag säga att vi drog hem ganska omgående? ;) HATAR folk som tror att de kan bete sig hur som helst bara för att man väljer att inte äta en sak. Nej, jag går itne runt och säger att jag hatar folk som äter kött. Bara om de absolut måste fråga.


Nej, nu ska jag ut och handla fan med maten! EJ I PALATS MEN I SKITIG KOJA. Eller det var ju inte maten. Det var T-spriten. Whaaaaa, off I go!

Bild på tatueringen också dårå:


Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0