White Penis

Döüëäí.

Vill inte sitta här mer, i detta tråkiga jävla skithus. Vill åka hem, köpa saker och bara kunna gå min dagliga promenadrunda. Den som finns här är helt full av äckliga radhusinvånare som måste gloooooo tills ögonen trillar ut och säga hej till mig fast jag hatar dem. HATAR att skogen är för lerig för att kunna bli promenerad i också. Så den där rundan jag tog förut skulle behöva tiodubblas, minst. Alltså får jag inte göra nåt kul idag. SKULLE JAG ÄNDÅ INTE KUNNA FÖR DE HAR MJÖLK OCH ÄGG I ALLA BAKVERK. Och vägrar fatta att jag inte vill äta äcklig jävla cp-mjölk och kukiga röv-ägg. Får kanske äta en gång. Heh, har ju varit onyttig hur länge som helst nu, ätit goda saker. Sen var jag så jävla korkad i förrgår då jag köpte hem hur mycket god mat som helst från hippie-affären. Dvs skitmycket tofu och olika korvar, sojakött, youghurt och en jävla massa annat. Jag som inte får äta sånt här. Så jag får lägga allt i frysen och vänta två månader med att öppna den. Har byggt upp ett förråd av soppor och 1000 burkar bönor. De är ok att äta. Fast helst inte, kom på en skitbra idé när jag var hos M igår (haha som om jag skulle få en verkligt bra idé då? Alla vet ju att hjärnan inte fungerar med för mycket tjära i sig. Den behöver andra saker, kanske eld.) Den första bra saken var ett förnyat recept på kokosglass och det blev jäävligt gott men inte särkilt nyttigt. Den andra saken var en PLAN. Som funkar bara man håller den. Så det ska jag göra nu.

Eller ja jag måste väl träna lite först. Hm.

Blev så sur på den där personen som mailade mig igår haha. Jag svarade så jävla elakt och han bara fortsätter. Så nu orkar jag fan inte svara mer. Han är säkert skitful och det hade varit alldeles för elakt att påpeka detta när man är så snygg som jag är!!!!!!!!!!!!!!!!!1

MEN nu ska jag träffa visjna imorgon och det kommer bli bra. För vi har aldrig tråkigt och har gjort mer än allt som finns tillsammans. Detta inkluderar även att komma på ett eget språk. Fy fan vad hårt vårt språk är, ni skulle bara veta. Man kan säga ALLT på det. Man kan säga vad som helst var som helst.

Nu ska jag fördöka få lift till ica så jag kan få lite mineralvatten istället för kranvatten, sen ska jag sukta efter snygga tröjor. Efter det ska jag spela lego-batman (haha legobatman som ett ord) om min bror vill kliva upp ur sin säng snart.

ps: finns det inte d:n med prickar över? SKA BARA ANVÄNDA BOIKSTÄVER MED PRICKAR HÄDANEFTER.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0