White Penis

HATTLISTAN.

Jävla fittor som hela tiden ska låtsas att man får komma till dem och sen dissar en. Måste de låtsas vara snälla, jag fattar ju inte att de bara låtsas och tror att de gillar mig och fixar jättefint med presenter eller sånt och jag gör upp planer i huvudet om hur jag ska bete mig osv..... och så bara de dissar en när man väl har åkt till staden de bor i och står utanför huset och vill komma in. Nu har jag lärt mig så jag mailar alltid innan. Svarar de inte så är de officiellt på mig fittlista. Kan man inte bara säga som det är? Måste man dissa mig på min jävla födelsedag? Ite för att det gör något, för jag gillar inte att fylla år längre (bor ju med någon som hatar mina idéer om vad jag önskar mig och får ALDRIG det jag önskar mig just därför haha...) men vad fan, visa lite respekt. Eller säg i all fall till att du inte vill veta av mig, jag blir bara glad om jag får veta hur det ligger till på riktigt och kan ändra vilken sida av mig själv jag vill visa upp för dig så det passar ditt svar :)

Som tur är finns det snälla människor som faktiskt gillar mig på riktigt och er tycker jag jättemycket om! Ni säger ju i all fall vad ni tycker och skulle ju säga ifrån om ni inte ville vara vän med mig eller inte vilja ses.

Nu tänker jag fortsätta med att ha en halvpissig födelsedag och sen ska jag faaaaaaaaaaan supa i helgen även om jag inte får gå på fest. HEHE. Imorgon ska jag komprimera tre år på tre timmar ("JAG SÅG EVIGHETEN DÄR INNE!!!!!1"). Var hos tandläkaren idag. Hade TIO nästan-hål som var för små för att laga. Ska sluta unna mig så mycket gott. Antingen det elelr så håller jag på att förvandlas till en mördarmaskin från yttre rymden som ser ut som en mal men egentligen är en..... syraspottande alien!

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0