White Penis

Awful.

Säga vad man vill om spritten men detta var awesome! Egentligen går väl all credit till en artist som ska förbli onämnd eftersom personen i fråga är extremt homofobisk, men vi kan låtsas att jag var den som kom på det, okok??? (ps: så suddig som bilden är blir min syn när ögonen s.k "kukar ur" JUST SAYIN')

Ska då inte ut idag men jag dricker ändå haha. Är förkyld och snuvig. Inte kul med en nytöjd septum. Måste vara frisk tills festen på måndag... Det värsta med att vara förkyld är när man tappar luktsinnet, enligt mig. Då vet man inte om man luktar illa (Läs fisar haha :(((( det och svett.) eller om mat smakar gott. Maten är väl ett litet plus kanske för då äter man inte lika mycket, men det andra är bara minus. Tänk om man skulle prutta någonstans där man inte får i hopp om att den skulle vara luktfri och så är den inte det och alla fattar att det var du som gjorde det!!!!1 OH THE HORROR. Det där får en plats på min foblista, någonstans under graviditet och någonstans över sneda tavlor. Under tappade prylar är det i alla fall. Jag får värre och värre tvångstankar om det där med bortglömda och tappade saker btw, nu gäller det även kodade jävla flashanimerade fiskjävlar på internet. Måste mata dem med kodad flashanimerad fiskmat för annars kanske de döööööööör. Eller så matar ingen dem och de blir igorerade och ledsna i koden och jag är kanske den enda som tänker på dem och då måste jag mata dem. Men inte för mycket då dör de kanske. Alltså näe, fan vilken sadist den programmeraren skulle vara om de kunde dö som IRL-fiskar! Vilka ytliga problem jag har <3<3<3 (Klart jag har, skiter i barnen i afrika, onda medicinbolag eller kinas senaste stridsspetsar. SÅ ÄR DET, NU SA JAG DET, DEAL WITH IT.)

Now you vill get a svar:


Publicerar din kommentar här så jag minns vad du skrev och kan svara rätt ;) Haha nä, men det var för bra för att inte få komma med! <3

Jag har nu försökt att få människan att flytta sen i förrgår men så fort jag tar upp det blir han helt tokig och vrålar elakheter åt mig. Tar det som att han egentligen inte vill flytta, för hade han inte haft någo emot det så hade han inte blivit så jävla förbannad när jag säger det. Det känns som om han inte vill släppa mig riktigt och det är jobbigt då jag gör mitt bästa för att släppa taget! Jag får otrolig ångest av att tänka på att jag aldrig mer får se honom, det får jag av att tänka så om vem som helst jag bryr mig om visserligen, men det är ändå väldigt jobbigt. Jag har också försökt känna efter lite hur jag känner (<- MENINGSUPPBYGGNAD.) och har kommit fram till att jag nog inte älskar honom längre. Någon slags sentimentalitet och någon form av kärlek finns kvar, men jag älskar inte personen längre. Men när han fortsätter krama mig och säga att jag är snygg så blir allt så krångligt, jag löser det genom att gå upp ur sängen så snabbt jag kan på morgonen och sen försöka sitta tyst hela dagen så att jag ska vänja mig vid att bo själv haha. Funkar nog rätt bra! Nu måste jag hitta en lägenhet till honom och be till någon form av gudomlighet att jag slipepr köpa ut honom när vi flyttar isär. Har inte lust att ge honom nästan 100.000 kr bara sådär, inte efter att ha blivit behandlad så jävla illa </3
Men fan, jag SKA kunna avsluta det här förhållandet! Jag har bestämt mig nu, på riktigt. Det var ett helvete att bli av med känslorna från mitt ex (fast han faktikt misshandlade mig fysiskt så älskade jag honom, helt sjukt) och det kommer bli ett helvete att bli kvitt med de jag har nu men det är för det bästa. Kommer inte orka leva som jag gör nu i ett år till, så mycket vet jag!
Vi borde ses snart! Bara dricka kaffe eller bli fotade eller shoppa eller vad som helst <3 KRAM på dig också gullet!


Nuuuuu ska jag sluta innan inlägget blir en mil långt. HEJRÅ.

Kömmentarer
Postat av: MissSushicat

HEJ BABE! En till fangirl som bara vill säga att jag tycker du gör rätt i att släppa den där människan. Urk, släng ut honom va! Är ej ett fan av honom pga hur han behandlar dig.



Stå på dig finaste du! Säg till om du behöver hjälp att få ut honom så kan vi samla ihop en angry girlmafia av alla dina fangirls. <3 PUSS!

2012-05-02 @ 08:47:28
Postat av: Frida

D: Mitt fel att du fick tvångstanke om fiskarna eftersom det är jag som har dom, förlååt!

Och jag vet också hur det är att var i ett destruktivt förhållande och hur svårt det är att 'klippa banden'. För dom stunder som det är bra är det som krånglar till aaallting och får en att tvivla trots att man innerst inne vet att man inte vill leva så och inte vill vara i det förhållandet.
Jag hoppas att det löser sig för dig sötnöt, det är bara att höra av dig om du vill fika någon dag, kraaam <3

2012-06-29 @ 01:19:30
URL: http://piercednymphaea.blogspot.com

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0