White Penis

Love me by the hour.

Om man visste när man skulle dö, skulle man då bete sig annorlunda? Jag vet att jag skulle det. Haha, nästa vecka får jag ju reda på om jag ska dö eller inte :') Så jag får börja bete mig passande då. More dead than alive.
 
Känner mig som någon slags vampyr. Levande död innan jag suger näringen ur något. Likblek innan livet sparkar en i magen. Eller ryggen. Som en elchock! Vi älskar mörker, natten är vår tid. På dagarna sitter vi med neddragna persienner och väntar. Det är det närmaste du kommer sagans vampyrer. Föraktade och skydda som pesten, vi är paria och stolta över det. Folk är rädda för att bli smittade och förvandlas. Men man väljer ju själv. Ställer klockan på noll och börjar om ungefär. I'm a new woman now. Jag måste bli kvitt min pojkvän, han är inte som mig längre. Jag ångrar inte att jag förändrades, man kan inte stoppa förändringen. Tänker på henne, om hon visste. Kanske, kan ju inte direkt fråga. Men antagligen lika bra som jag vet. Man vet ju om man vet, man känner att man vet. Jag känner att jag tippar på fem år. Innan dess tänker jag nog försöka ragga upp den där pojken jag mötte för ett bra tag sen. Enligt en säker källa är han av samma sort. Liten skitunge som inte vet vad han gör, känns det som. Bara han vet hur man gör så är det ok för mig. Bleed for me, jag vill se dig krossas. Bokstavligt talat såklart. Det ska ta tre veckor att bryta en vana. Jag bryter din vilja på en. Jag ville inte somna igår så jag låg och funderade ut lösningar på olika problem. Kom på universallösningen. Den är inte godkänd av hälsovårdsnämnden. Du dödar helt enkelt rädslan. Varför måste vi alltid lägga oss vid 22 när natten är ung? Fan, är vi svenssons eller pensionärer eller något? Man är good to go så länge inget fantomkliar eller du plötsligt svimmar nä du ställer dig upp. Det är då man kan riskera att vakna upp förlamad! Läskig värre, önskar bara sådant åt mina fiender. Funderar på om jag ska inkoprorera the last of the last i min corpus. Hahaha jag skriver så braaaaaaaaa. Dags att ta tag i saken så jag får first of the first. (vad dillar jag om egentligen? inte ens jag vet!) Ibland ska man inte låta känslorna ta överhanden. Det är bättre att hålla ut än att sitta inlåst i badrummet och fösöka bli normal igen. Man blir ändå inte normal innan mättnaden övergått till hunger. Behöer en snabb date med döden. Vi är bästa polare vi två, döden och jag. Bättre vän kan inte köpas för pengar. Jo, jag kanske! Köp mig för pengar! Jag behöver pengar! Behöver mer plats i garderoben också. Kom på en lösning på det problemet..... Jag kan...... sälja lite kläder! Någon som vill ha? ;*
 
Looking for another place
Somewhere else to be
Looking for another chance
To ride into the sun
Ride into the sun
Ride into the sun
Ride into the sun
Ride into the sun
Where everything seems so pretty
When you're lonely and tired of the city
Remember it's a flower made out of clay
To the city
Where everything seems so ugly
When your sitting at home in self pity
Remember you're just one more person
Who's living there
It's hard to live in the city
It's hard to live in the city
It's hard to live in the city

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0