White Penis

Strezz

Blogg.se vägrar att låta mig kommentera folks bloggar FFFFUUUUUUU blir så arg :((

Nu har jag ätit i alla fall, ångest hahaha. Ska äta mer sen, linssoppa tror jag annars blir kokosmjölken gammal och grå(möglig). (ångest för att jag äter så möcke :(( två ggr om dagen är fan för mycket speciellt om man äter pasta ena gången buuhuu)
Den här veckan kommer bli så cpigt stressig men det känns ändå kul. Först äre lite vardagspar-tay med Jim imorgon, länsa mina fonder och hämta ut alla biljetter, packa väskor och sen kanske lite strandparty på onsdag med Mathilda och några andra (kanske), efter det WoW tills på lördag morgon (jag missar Odd Future Wolf Gang och Kraftwerk CUTCUTCUTCUTCUT) för då är det Norrköping och mer party som gäller :DD Kommer fan vara konstant full känns det som ahahah. Efter det blir det väl hemma några dagar och sen Sofie och Skåne :* När jag hittat lägenhet ska jag gå alla kurser, skaffa labb, skaffa katt, skaffa 10000 kks och leva som en prinsessa >:D Och laga vilken mat jag vill hur sent jag vill, dricka drinkar hur tidigt jag vill (inte en jätteklunk vodka i smyg på lördagsmornar som jag gör nu, inte gott alls) och spela tv-spel hela nätterna! <3 Fast jag kommer sakna att pussa min pojkvän, peta honom i rumpan med fötterna och nypa honom i tuttarna så att han skriker (fan vad sick det där lät, my gaaawd jag är inte pervers på det sättet! Bara alla andra sätt. Detta gör man fullt påklädd i soffan när man blir retad på skoj. Då petar man honom i rumpan med en fot och när han försöker skydda röven så nyper man honom i tuttarna så att han skrattar lite plågat ALLTSÅ HAN ÄR SÅ SÖT JAG ÖNSKAR ATT HAN KUNDE VARA SNÄLL JÄMT OCH ALLTID VARA SÖT.)

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0