White Penis

Dog inside yr body.

Är rädd för allt haha. Nä skoja ba. Är helt normal som tar kort på mina nya leggings och gamla tuttar samtidigt. Gamla då de är mina gamla vanliga och inga nya jag köpt på nätet. Så värst gammal är jag väl inte egentligen. 22 liksom. Slipper alla peddon iaf.
 
Grannen anmäler mitt ex. Fortfarande. Detta är skitkul men nu är jag orolig för att hon ska anmäla mig istället då jag inte är så tyst längre. Hon anmälde honom för att bära virke mitt i natten upp och ned för trapporna i helgen. Dör. Ringde mamma och pratade om det. Hon blev typ arg för att jag skulle på nyårsfest. Råkade nämna det. Råkade nästan nämna vad jag köpt till M i present för det är SÅ JÄVLA AWESOME men ack så badazzzzzz att det ej är ämnat för allmänheten.
Pinigt när jag öppnade dörren imorse och var nästan naken för fedex-killen i tshirt och leggings haha. Tog på mig bh så blev det bättre. Säger ju att jag är en new woman now ;) Som M skulle säga haha.
 
Måste äta mer peanutbutterjellytimepeanutbutterjellytime nu hejrå!
Normal! Haha beoooongen är mä<3

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0