White Penis

Honey

JAG SKA SE NICKI MINAJ I SOMMAR :DDDDD Är så lycklig <3 Har bara lyssnat på henne i två veckor men det är redan ren kärlek. Värsta tönten!

Det var tänkt att jag skulle städa lite i garderoberna idag men det blev inte så mycket med det för när jag öppnade alla garderober samtidigt och såg stora trassliga buntar med kläder trilla ut i en strid ström så tappade jag genast lusten. Jag blir så arg på mig själv när sånt här händer! Varför kan jag inte bara lägga in plaggen fint när jag tar av mig dem? Varför knycklar jag in nytvättade klänningar och tröjor så de blir skrynkliga och varför kan jag inte ta det i tid om jag nu måste stöka? Hittade ett par leriga byxor längst in i garderobens djupaste vrå i morse, det var så jag kom på att jag skulle städa. Hur tänkte jag när jag slängde in dem bland de rena kläderna istället för att lägga dem i tvättkassen? Antagligen var det för jobbigt att gå ut i köket just då. Måste sluta vara så lat, det förstör bara för mig själv. Nu måste jag sortera och organisera i tre jävla garderober innan lördag då jag ska ut. Har jag inte ordning på kläderna på så kommer jag behöva lägga ungefär 2 timmar på att hitta matchande stayups och rätt armtrassel (trasig nätstrumpbyxor heter det nog egentligen) plus sålla ut allt som inte känns rätt eller inte matchar och dessutom hinna med att sminka sig. Det är lika jobbigt som det låter hahaha. Behöver färga om luggen också, kommer ha fullt upp i två dagar nu!

Har äntligen beställt en ny korsett också, bara en tillfällig en tills jag nått min målvikt. Den var sådär halvdyr, kostade lite över 900:- men jag väntar mig nog inte att den ska hålla mer än tre fester ändå. Längtar tills jag är klar med vikten jag kan köpa min första måttsydda korsett! De är inte så dyra som man kunde tro, du får en prisvärd och snygg korsett för 1700:-, då är det riktigt stålskenor och hållbara material i allmänhet. Plus att den passar helt perfekt <3

NEJMENVETDUVAD, nu ska jag photoshoppa lite katter. HÄJDÅ.

Dagens goda råd: Sug inte på tänderna hela tiden, då gör det jätteont i munnen.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0