White Penis

Because you're mine.

Var så jävla besviken när jag vaknade idag. Hade drömt om att jag var i England och skulle ta ut pengar för att köpa något underligt. Gick runt och letade efter bra affärer och då stod värsta snygga hunken där :DDD (dvs rakad skalle, asasasassmal, dåligt animerade rörelser, magtröja, 24/7-flinet, ögon som självaste DÖDEN, smala ben + smala brallz, kängor, osvosvosv allt som vanliga människor tycker är fult) och jag ba NEJ INTE DU IGEN DU VET ATT JAG INTE FÅR DRÖMMA OM DIG. Han bara flinar som vanligt och jag ba..... MEH OK DÅ, LET'S GO. Så han visade mig alla bra ställen, och man fick inte ens ont någonstans och vi typ låg och rullade runt på gräsmattor och såntdära och hånglade massor och sen skulle jag åka hem för jag fick inte vara i England egentligen men ville itne lämna honom där. Han såg så ensam och liten ut så jag fick ta med honom och hans stora väska med pengar och ta bussen till Sverige. Alltså en såndär lokalbuss som åker runt i innerstäder. Sån buss. Från England (fast det var typ... Kina och England ihop). Sen tog vi min mammas bil och sa att vi aldrig skulle lämna varandra och allt var så fint men jag visste att det var en dröm!!!!!!!11 Sa hela tiden till honom att "åh, om du var äkta så skulle jag leva med dig i England :(((((" och han sa att han önskade att han var äkta </3
(drömmer om den där killen rätt ofta, han är en blandning av alla snygga jag någonsin sett. Och läst. Finns väl ingen som är som alla snygga på samma gång, I'm doomed.)
Sen vaknade jag. Och var arg för att han inte fanns. Nu funkar inget, jag är bara arg. Och trött. Ska ju fan vara PIGG. Är så arg att jag lyssnar på Merzbow. Det är illa, man lyssnar inte på honom i typ 45 minuter. Man ska få ont i huvudet. Det är bara oljud. Jag hör melodin på något sätt, tror min hjärna är trasig. Först hatade jag noizzzzzze, nu älskar jag det. Det går nästan att ta  på känslan, så starkt blir det.
 
Det är inte bara min hjärna som är trasig. Jag är potentiellt ALLMÄNFARLIG. Hahahaha <3 Nu jävlar ska vi ha party! Alla ba "vad dillar du om" jag ba "BLODPUDDING??!" Hahaha sluta jag dör jag dör, äh vänta det gör jag väl också. Ni tycker att jag är en dålig människa, jag själv anser att jag är värre än så. Om jag skulle skriva ner alla hemskheter och lurerier jag gjort skulle det bli ett uppslagsverk i 27 band. Ni vill itne veta. Kronan på verket skulle vara att smitta alla med hemska sjukdomar. AIDS och Ebola är väl det optimala men jag kan nöja mig med tjocktarmscancer. Men tills dess får jag nöja mig med smålur. Som att trycka på alla mumsmums-paket i affären och kanske klippa ditt djurs päls i fula mönster. Sen säger jag att det iten var jag utan det var den fula gubben där borta i hörnet, du ser ju hur sepig han är, värsta svettlukten och han har ju faktiskt en sax i fickan (som jag la dit innan du såg mig göra dumheterna)
Mitt allra första lur (tror jag) gjorde jag när jag var tre år gammal och gick på dagis. Jag gillade att äta papper, speciellt papper man inte fick äta, t.ex böcker och helst böcker jag tyckte om. En dag åt jag upp min ljudbok (ni vet en såndär med band man lyssnade på tillsammans med boken, kallar dem ljudböcker men det är inga ljudböcker det är väl... fan vet jag.), vet ej om det var Bumbibjönarna eller Aladdin, men när jag tuggade som bäst kom jag på att "...men.... mamma och pappa komemr bli arga på mig..... ÄH SKYLELR PÅ SERGIO." När pappa kom lipade jag och sa typ "Paaaaapppaaaa Sergio åt min bok, på den finaste sidan titta pappa *GROTABLOOOD*" sen sa jag att han hade suttit sönder mitt paraply också. Alla trodde på det för den där ungen var lite bråkig och brukade göra sånt. Jag var smart, måste jag säga, för jag blev inte påkommen på någon vecka. Vilket är ett bra lur för en treåring. Tycker jag då.
 
Gick med i djurens rätt igen på bokmässan, köpte en bok om djurplågeri som jag kan bli gråtarg över. DVS så arg att jag gråter och vill utrota mänskligheten. Vilket är bra för det var så jag slutade äta mjölk och ägg :D Nu blev det en wall of text utan mening hahaha. Hejdå :*

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0