White Penis

Klusterbildbomb.

Bloggtorka igen och jag ber om ursäkt men det har verkligen inte hänt ett piss värt att dokumentera de senaste dagarna om ni inte vill läsa om att brödet tog slut eller att jag skriver att jag inte orkar skriva. Men nu händere grejer! Men ni kanske förlåter mig om jag postar ovanligt många bilder? Snelaaa???
 
Det var party i helgen fast vi var rätt panka så lyckades vi köpa lite dricka och jag hade lite isopropylalkohol som jag drack. Någon dag innan fick jag en briljant idé när jag var full och hade ätit sömntabletter. Färgade håret och halva badrummet och A var visst här då men det minns jag inte. Blekte även sår i stackars Js hårbotten som en annan sadist ;* Mitt hår blev BÄST förutom att jag fick ångest över magentan och slet av stora tussar, något som inte hänt på flera år och jag blev väldigt besviken för det var liksom inte kul att vara kal i nacken som jag var förr. Men det syns inte att hår är borta och det ska inte hända igen så jaja orka bry sig. Nästa dag drog vi till gbg, eller vare samma dag? Nej nästa. Träffade nya och gamla bekanta och hade en blaaaaazt. Råkade bli liiiite väl påverkad tack vare gratis dricka på klubben men det är så det är när man är VIP och hänger backstage ;) Såhär fin var jag:
(undre bilden är ej min, random fotokille tog den på The Zone fast han redigerade bort det roligaste (kille mellan benen HAHAHAHAHA))
 
Sminkningen är ett mirakel, såg tredubbelt när jagt gjorde den men det blev ju riktigt nice vafan.
 
Idag var det fint väder så jag och J tog en promenad och jag fick lufta nya fuskskinnjackan från HM, men även min gamla cyberdogklänning som sitter som en smäck igen nu när jag väger som jag gjorde när jag köpte den -06 (ska bara få fastare lår och mage. Började för någon vecka sedan, typ 50 situps och 50 benlyft per dag, och det har redan gett lite resultat! Känner lite magrutor under fettet och baksidan av låren är definitivt fastare och jag orkar gå snabbt upp i trapporna utan att dö vilket aldrig hänt förut <3)
 
På vårens första promenad kan man se ut såhär:
Sen kan det bli lite poserande på balkongen också:
Eftersom bilder ska säga 1000 ord innehåller detta inlägg 4000+ ord. Så det är en hel.... novell.... eller något.
Sen kom en till J så vi var tre J. Haha J alla tre. Det var trevligt as fakk.
Imorgon ska vi samla ihop oss i ett litet gäng med lite mer folk och hänga i solen och öla sönder och samman, den här dagen slutade dåligt pga en fittig händelse men morgondagen ska FAN bli bra, hela dagen!
 
Ska försöka skriva oftare och roligare nuråååå, men ni kan gärna tipsa mig om saker att skriva om så kanske jag skriver oftare. Fast ni verkar vara sjukt ointresserade. SKa fan ha frågestund med mig själv och den ska vara så orespektabel som möjligt. Äh, det blir nog roligt nästa vecka när jag äntligen kan få mina mediciner så jag får sova ordentligt. Och nu när jag har pengar igen. För då är jag inte så tjurig och tråkig om dagarna.

Kömmentarer
Postat av: Timmy

Gosh den där första bilden, Så fin du är :D

Låter som trevlig stund med helgen där också :)

2013-04-19 @ 17:24:11

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0