White Penis

Kakofoni från HELUVUETUET.

Jävla dum-M snodde 33min av mig nyss och tråkade ut mig totalt. Plus att alla bara ska komma och kräva sina pengar. Hata. Tänker bara betala mina föräldrar 1000kr i månaden i 5 år för jag kommer inte på ett sätt att inte göra det. Jävla jobbigt att inte ha de där 1000kr själv :< Som hämnd ska de inte få annat i present än pengar tills skulden är avbetalad. HAHA. Kommer kunna dryga mig på fler sätt också, kom på det nyss så jag har inte hunnit tänka ut fler, okkk?

(Btw så är saker från HELUVUETUET alltid dåliga. Det är inte samma sak som helvetet alls faktiskt, bara sånt du stör dig på och blir frustrerad av så kakofonin där låter real bad asså, kunde inte undkomma samtalet heller eftersom det måste vara internationella tjata i telefon-dagen idag, haft hela 5 samtal och det är fan illa. Hatar att prata i telefon, det är obehagligt och nervöst.)

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0