White Penis

Ångest.

Allt är fucked up och jobbigt just nu. Sköldkörteln fuckar med mig och gör så jag går upp i vikt+ blir svullen i kroppen när jag borde gå ner (äter mindre och mindre och tränat magen/benen rätt hårt hemma varje dag i över 3 månader så.... ja. Ni fattar. Skitjobbigt läge Lever i en mardröm helt enkelt, vill dölja min kropp och klä mig diskret men nu när jag färgat håret lila med gröna slingor blir det nog inte så lyckat... Hatar min kropp... Var ju så fin för bara några månader sen så jag gör allt jag kan för att gå ner snabbt.
Har ätit 2 skivor bröd med smör på idag, tränat mage/ben och promenerat lite (har jätteont i vänstra låret så jag måste låta det läka och inte gå så mycket) och vill så gärna ha middag eller nåt. Köpte sojgurt idag men den är nog nästan slut nu då jag inte bett om att halva ska sparas till mig eller så. Mår illa på köpet ;__;
 
Ska träna nu. Hejdå.

Kömmentarer

Kommentera va fan:


Obs: gäller EJ puckorudar, ni kan kommentera andra bloggar. Men det är ok att kommentera om du hatar mig för jag älskar att bråka på internetz och tycker det är skitkul att publicera dina tomma hot och löjliga anklagelser, GET ON WITH IT ALREADY.(Fast jag vill ju helst höra snälla saker, SÅKLART.)


Name, plox:

Kuken, ska du kryssa i rutan eller?

Fakkin mail: (publiceras självklart!!!)

UÄRRELL/Bloggafan:

DIN TEXT HÄR!!1:

Trackback
RSS 2.0